Kuntosoutu - Row
Skip to content

Kuntosoutu

Soutaminen tuo virkeyttä elämään

Raikas ilma, upea luonto ja virkistävä liikunta ovat satsaus terveyteen ja hyvinvointiin! Soutaminen kuntosoutuveneellä on hyvää treeniä koko keholle, rentouttavaa mielelle ja hauska tapa pitää itsensä hyvässä kunnossa!

Voit soutaa monella eri ajatuksella; liikunnan ilosta, tehden pitkiä soutumatkoja – retkeillen, soutaa rannikolla – ulkoluotoja kierrellen ja seikkaillen, voit soutaa yksin tai kaksin.

Sinä itse päätät tavan, joka sopii juuri omiin unelmiisi!

Soutu ei katso ikää, kehon kokoa tai fyysisiä ominaisuuksia. Soututekniikan oppii nopeasti – jo iltapäivän aikana! Tämän jälkeen itse päätät, millaisella teholla haluat soutaa, rauhallisesti luonnosta ja vesistöistä nauttien tai vaikka määrätietoisesti harjoitellen.

Veneet on kehittänyt ja suunnitellut Wim Kotzé ja pienvenesuunnittelija Hans Friedel. He ovat saaneet veneistä nopeita ja hyvin vakaita. Et ole rajoitettu pysymään vain omalla kotilahdellasi tai tyynien vesien äärellä.

Mukava vauhti ja vakaa runko avaavat soutajalle uusia horisontteja, sekä luonnossa että jopa oman hyvinvoinnin saralla.

ROW.fi muistuttaa jokaista vesilläliikkujaa suhtautumaan vesistöjen nopeasti muuttuviin olosuhteisiin kunnioituksella ja käyttämään tervettä harkintaa oman kykynsä ja kalustonsa sopivuutta eri olosuhteisiin pohtiessaan. Myös kelluntapukineen käyttö kuuluu hyvään veneilytapaan ja on pakollinen osa turvallista veneilynautintoa.

Oheisen linkin takaa Suomen Ladun verkkolehden natiivimainos ROW-kuntosoutuveneistä!

(row.fi:n laatima sisältö)

https://www.latujapolku.fi/uutiset/soutaminen-tekee-hyvaa.html

Ota yhteyttä

 

Ympäristöystävällinen soutuvene oman elämänsä suurille seikkailijoille tai treeniveneeksi laatutietoisille kuntoilijoille.

Soutaminen merikelpoisilla ja vakailla veneillämme ei vaadi suurempaa harjaantuneisuutta. Aloittelija oppii perusteet jo yhden iltapäivän aikana!

Veneemme:

  • Nopeita, ehkä jopa kajakkia nopeampia.
  • Vakaita ja turvallisia vaihtelevissa sääolosuhteissa.
  • Helppoja kuljettaa auton kattotelineellä tai pienellä vaunulla maalla.
  • Kuivaa merenkulkua. Pituus ja korkea keula, sekä perä liu’uttavat veneen yli aaltojen.
  • Alumiinilista kölissä suojaa runkoa kolhuilta ja helpottaa rantautumista.
  • Helpposoutuisia. Liukupenkki, kolme metriä pitkät hiilikuituairot yhdistettynä helpposoutuiseen runkoon, luovat upean soutuelämyksen.
  • Runkoon laminoitu kiinnitysreikä. Helpottaa kiinnittämistä ja kuljetusta. Yhdessä vaijerin kanssa estää myös varkauksia.
  • Kaikki veneet kehitetty Ruotsissa ja valmistettu nykyaikaisella veneveistämöllä Puolassa.